Oyuncu ve komedyen Yasemin Sakallıoğlu 36 yaşına bastı. Sakallıoğlu, doğum günü pastasıyla verdiği pozlara "Hoş geldin 36... Dileğim başardıklarıma sevinebilmek. Övgüleri hak ettiğime inanmak. Dileğim kendimle ilgili iyi hissettiğim an içimde bana tersini söyleyen her sese 'senin değil benim sözüm geçerli' diyebilmek. Dileğim kendimi hırpalamadan da sevilebileceğime inanmak." notunu düştü.

Sakallıoğlu’nun verdiği pozda yer alan pastanın renkleri terör örgütü YPG’nin renkleri ve logosuna benzetildi. Sosyal medyada kısa sürede binlerce yorum alan fotoğrafa birçok insan tepki gösterdi.

Efsanelere Konu Olan Kayıp Şehir Atlantis Manisa'da Mı? Gizemli Kıta Parçası Hakkında Bilinmeyenler! Efsanelere Konu Olan Kayıp Şehir Atlantis Manisa'da Mı? Gizemli Kıta Parçası Hakkında Bilinmeyenler!

Yasemin Sakallıoğlu Olayın Aslını Açıkladı

Pastanın tamamen şans eseri yapıldığını belirten ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu yanlış anlaşıldığını söyleyerek yeni bir fotoğraf paylaştı. Sakallıoğlu, “Merhaba bu kalan pastamın bizim mutfaktaki hali… Açık yeşil üzerinde neon pembesi yıldız var. Yeşil ve neon pembesi rengini çok severim eşim de beni kendimi ‘star’ gibi hissedeyim diye beni ‘pembe starım’ diye sever. Sağ olsunlar, doğum günümde eşim ve arkadaşlarım bana böyle bir pasta yaptırmışlar. Ama dün akşamdan beri ne doğduğum günden bir şey anladım ne de pastadan. Sayenizde 36 yaşına yanlış anlaşılarak girdim. Umarım girdiğim gibi devam etmez.” açıklamasında bulundu.

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu, 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Üç kardeşin en küçüğü olarak doğan Yasemin Sakallıoğlu, bebekken Rize'ye gönderildi ve 6 yaşına kadar orada yaşadı.

Daha sonra tekrar İstanbul'a dönerek burada büyüdü. Lise eğitimini tamamladıktan sonra bankacılık alanında kariyerine başladı. Ancak, ilgi duyduğu oyunculuk alanında kendini geliştirmek için İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü'nde konservatuvar eğitimi aldı. 

Kaynak: Haber Merkezi