Hafta sonu Muhtarlar Günüydü. Valimiz Ahmet Deniz Manisalı muhtarları Anemon Otel’de topladı.

Muhtarların bir özelliği var. Vatandaşların devletle bütünleşmesinde köprü görevi yapıyor. İl genelindeki muhtarların katıldığı toplantıya ilgi büyüktü.

Ak Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Albay Sabahattin Kalkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Baro Başkanı Ali Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MESOB Başkanı Hasan Geriter, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, CHP İl Başkanı Semih Balaban ve daire müdürleri katıldı.

Vali Ahmet Deniz konuşmasında muhtarların görevlerinin önemli olduğuna değindi. AK Parti’nin Manisa’daki patronu MKYK Üyesi Murat Baybatur “Bizim devletimizin, hükümetimizin göremediği, uzanamadığı noktalarda muhtarlarımız mahallelerindeki, köylerindeki talepleri bizlere iletiyor. Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan da muhtarlarımıza büyük önem veriyor. Ben de muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.

Muhtarlarımız içinde şair olanlar da vardı. Şiirler okudular. 30 yıldan fazla hizmet eden muhtarlara da Vali Ahmet Deniz plaket verdi. Bu toplantının güzelliğini bana gazeteci Cüneyt Hasçelik anlattı. Maşallah mesleğinde jet hızıyla çalışıyor. Kendisine teşekkür ediyorum.