Manisaspor'un dört gözle beklediği TFF Mali Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Bütün transfer umudunu bu mali genel kurula bağlayan Manisaspor'un bundan sonra izleyeceği yol haritası merakla bekleniyor
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurulu, 297 delegeden 192'sinin katılımı ile Ankara Marriott Otel'de yapıldı. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in bütün transfer politikasını endekslediği genel kuruldan büyük bir gelir bekleniyor.
TFF'DEN PARA HEMEN GELMEYECEK
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen işaret ettiği TFF Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi. Manisaspor bütün transfer umutlarını bu genel kurla bağlasa da, TFF'den Manisaspor'a gelecek paranın en erken Temmuz başını bulacağı iddia edildi. Bu şartlar altında bir aya yakın bir süre transfer yasağını kaldıramayacak olan Manisaspor'un bu süre zarfı içinde nasıl bir politika izleyeceği merak ediliyor.
VERİLEN SÖZLER TUTULACAK MI?
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in ödemlerle ilgili bütün sözleri TFF Mali Genel Kurulu'ndan sonraya vermesinin ardından personelinden futbolcusuna kadar herkes Manisaspor'dan ödeme beklemeye başlayacak. Mevcut futbolcuların gecikmiş ödemleri, transfer yasağı ve personelin birikmiş maaşını TFF'den gelecek kaynak ile ödeme planlayan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in bütün ödemeleri bir ay içinde nasıl yapacağı merak konusu oldu.
TFF'NİN YENİ BÜTÇESİ 602 MİLYON TL OLDU
TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli'nin açılışını yaptığı Olağan Genel Kurul'da çoğunluğun tutanakla tespitinin ardından, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan başkanlığında Divan Kurulu oluşturuldu.
Yapılan konuşmaların ardından Genel Kurul'da; TFF Başkanı, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun 01.06.2015 - 31.05.2016 Dönemi, Hesap ve Faaliyetlerinden ötürü ayrı ayrı ibra edildi. 01.06.2016 - 31.05.2017 Dönemi Bütçe Tasarısı ile Talimatı ve Bütçe Uygulama Esasları görüşülerek 602 milyon 193 bin 088 TL'lik TFF Bütçesi kabul edildi.
Gerektiğinde bütçe tadilleri yapmak için Yönetim Kurulu'na yetki verildi. Yönetim Kurulu'na taşınmaz alımı ve satımı, ayni haklar tesisi için yetki verildi.
Editör: TE Bilişim