MANİSA Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Alaşehir ilçesinde trenle midibüsün çarpışması sonucu 6 kişinin öldüğü kazada yaralananları tedavi gördükleri Salihli Devlet Hastanesi ile Özel Can Hastanesi'nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Salihli Kaymakam Vekili Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Taşcı'nın hazır bulunduğu ziyarette, Vali Güvençer, Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Gürsoy'dan yaralılar hakkında bilgi aldı. Vali Güvençer daha sonra yaralıları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

"ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRECEĞİZ"
Hastane ziyaretinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Güvençer, Alaşehir ilçemizde midibüs ile yolcu treninin çarpışması sonucu meydana gelen kaza da 6 kişinin hayatını kaybederken, 23 kişinin de yaralandığını söyledi. Yaralılardan 12'sinin Salihli'deki hastanelerde tedavi altına alındığını vurgulayan Vali Güvençer, "TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay ile birlikte bu tür benzer kazaların meydana gelmemesi için bundan sonraki yapılacak olan çalışmaları değerlendireceğiz" dedi.
Öte yandan Alaşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına yaralılardan midibüs sürücüsü Vahdet Sırçak'ın Salihli Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındığı, Özel Can Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Ali Arslan'ın ise İzmir 9 Eylül Üniversitesine sevk edildiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim