Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Ailemle Spor Yapıyorum" projesi Manisa'da başladı. Proje kapsamında anne ve babaların çocuklarıyla birlikte çeşitli branşlarda spor yaptığı etkinliklerde renkli görüntüler oluştu.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği Ailemle Spor Yapıyorum projesi başladı. Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında anne ve babalar çocuklarıyla birlikte tenis oynadı. Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman da katılarak eşi ve çocuğu ile birlikte tenis oynadı.
Proje kapsamında ayrıca Gediz Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte anne ve babaların masa tenisinde çocuklarına karşı oynadığı müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Diğer bir etkinlikte minik sporcular Süreyya Piknik Alanı'nda aileleri ile birlikte spor yaptı. Atatürk Spor Kompleksi'nde ise çocuklarıyla birlikte ok atan aileler keyifli bir gün geçirdi. Veliler, projeden memnun kaldıklarını belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti.
SAVAŞ DUMAN HERKESİ SPOR YAPMAYA DAVET ETTİ
Projenin aileleri spora teşvik ettiğini vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın başlattığı Ailemle Spor Yapıyorum projesi kapsamında bugün de burada sporcu velilerimiz ile tenis oynadık. Ben de eşim ve kızımla birlikte katıldım. Diğer branşlarda da gördüğüm kadarıyla daha çok anneler çocuklarını takip etikleri için sporla daha aktif. Buda tabi bizim için önemli. Çünkü sağlıklı anneler, sağlıklı nesiller demek. O yüzden anne, babaların sigara içmemesini ve alkollü içecekler kullanmamalarını, spor yapmalarını istiyoruz. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz. Bütün Manisa halkımıza sesleniyorum. Herkes spor yapsın. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bakanlığımızın verdiği tüm desteği, imkanları Manisa halkımıza sunmak istiyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim