MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt, Demirci Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Korkmaz ve MHP Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya'yı makamında ağırladı.
Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt, Demirci Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Korkmaz ve MHP Demirci İlçe Başkanı Ahmet Kırkaya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu'da hazır bulundu.
Demirci'de yürütülen çalışmalar ve ilçeye kazandırılacak projeler hakkında bilgiler veren Başkan Cengiz Ergün, "Demirci-Sındırgı arasındaki yolda başlattığımız asfalt çalışması 2015 programına yapılan itirazlar nedeniyle yarıda kalmıştı. Ayrıca Demirci'de yüklenici firma ocak açmayı planlıyor. Bu kapsamda yüklenici firma tarafından bize verilen sözle birlikte 2015 yılından kalan 107 kilometre ve 2016 yılı için planlanan 79 kilometre yolun asfaltlama çalışmalarına 20 Haziran'dan itibaren başlayacağız. Geçtiğimiz yıl yapılan ama kısmi bozulmalar yaşanan yolların da tamamını sıfırdan yapacağız" diye konuştu.
"BAŞKAN ERGÜN'E TEŞEKKÜR"
Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan, "Manisa, sizin yürüttüğünüz çalışmalar ve yapacağınız projelerle adından söz ettiriyor. İlçemize kazandırdığınız ve kazandıracağınız projeler vatandaşlarımızın takdirini topluyor. İlçemiz adına sizlere teşekkür ederiz" dedi.
Editör: TE Bilişim