MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’dür” açıklamasını yaptı.

Günlerdir bu köşede hep yazdım... “MHP’nin adayı Cengiz Ergün’dür” diye. Dün de yazdım. Dediğim çıktı.

Dün resmen MHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, “MHP’nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’dür” dedi. Bu açıklama bu güne kadar Cengiz Ergün’ün aday gösterilmeyeceği konusunda gündem yaratmaya çalışan muhaliflere kapak olsun.

Manisa’da iki dönem belediye başkanlığı yapan Cengiz Ergün, yaptığı hizmetlerle Manisalıların gönlünde kurduğu tacı, MHP Genel Merkezi’nde de güvenini kazanarak tekrar aday gösterildi.

Dün sevgili dostum büyük başkan Cengiz Ergün’ü arayarak tebrik ettim. “Allah utandırmasın” dedi.

Başkan Cengiz Ergün sosyal medya hesabı üzerinden Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye, Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a Genel Merkez’in tüm yöneticilerine MHP il ve ilçe teşkilatları, Ülkü Ocakları teşkilatlarına teşekkür mesajı yayınladı.

Başkan Cengiz Ergün “Başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere tüm Manisalılara teşekkür ediyor, kamunun kaynaklarını gözümüz gibi koruyarak hizmet vermeye devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Hakkımızda hayırlısı. Neyse o olsun. Teşekkürler Manisa” dedi.

***

Bakın beyler! Ne yazarsam o çıkar. Hafızaları kuvvetli olanlar bilir. Zamanında, AK Parti’de Bülent Kar, dedim. Oldu. Hüseyin Tanrıverdi, dedim, Oldu. Günlerdir “MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün dedim, oldu mu? Oldu.

***

AK PARTİ’DE NE OLUYOR?

Dün erken kalktım. Ucuzcu Murat Bakkal’da günlük gazetelerimi okudum. Sonra Havuzlu Çarşı’ya doğru yürüdüm. Kuyumcu Muharrem, Abdullah Taşkan’la oturuyor. Yanımıza Doğan Göde de katıldı. Sohbet etmeye başladık; AK Parti’de Büyükşehir’e başkan adayı kim olacak diye.

Üç dönem Manisa milletvekilliği yapan Recai Berber ve Selçuk Özdağ aday adaylığını açıklamış durumda.. Selçuk Özdağ bugün AK Parti İl Başkanlığı’nda kalabalık bir taraftar gurubu ile aday adaylığını açıklayacak. Selçuk Özdağ 2 gündür 17 ilçede çalışmalarına başladı bile.

Konuyla ilgili herkes fikrini söyledi. Ben de kendilerine “Bugün biraz önce aldığım habere göre AK Parti Genel Merkezi’nde Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik isminin ön plana çıktığının bilgisini aldım” deyince, Kuyumcu Muharrem telefonundaki Başkan Danışmanı mimar Atilla Efendioğlu’nun mesajını gösterdi. Benim Ömer Faruk Çelik ile ilgili duyumum böylece tescil edilmiş oldu.

Oradan kalktım, benim kadim dostum kuyumcu Bayram Ali Baylan’ın yanına gittik. Hep birlikte Ayhan’ın orada köfte yedik. Kahvelerimizi içerken Yunusemre Belediye Başkanlığı için müracaat eden Adnan Kaçire aradı. “Adaylığın hayırlı olsun” dedim. Adnan Kaçire, “Şansım yüksek” dedi. AK Parti’de Pazar günü temayül yoklaması da var. Bütün adayların şansları bol olsun.

ZERRİN AĞAR OLAY’DAKİ 1. YILINI OLAYLILARLA KUTLADI

Manisa Olay Gazetesi’nin güzel gönüllü köşe yazarı Zerrin Ağar, bizim gazetede fikirlerini okuyucuları ile paylaşmasının 1. Yılını dün kendi elleriyle yaptığı pasta ile kutladı. Tabii bu kutlamanın baş aktörleri her zamanki gibi bizim gazetenin kızları oldu. Artık onların arasında sadece iş arkadaşlığı değil büyük bir sevgi bağı kurulduğunu dün kendi gözlerimle de görmüş oldum. Zerrin Ağar’ın kendi elleriyle yaptığı çikolatalı pasta tıpkı kendi elleriyle yazdığı yazılar kadar güzel olmuş. Nice Olaylı yıllarda hep birlikte olmak üzere ellerine sağlık Zerrin Ağar.