Şehzadeler Belediyesi tarafından Sümerbank arazisi üzerinde kurulan Şehzadeler Park’ın Cuma günü yapılan açılış törenine Aydın Besen ve oğlum Gökhan ile birlikte katıldım. 17 bin 500 metrekare üzerine yapılan parkı gezdim. Benim torun Ertuğrul’un babasına, “Babacık beni parka götür” dediği kadar var.

Harika olmuş. Şehzadeler belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkürler. Bir teşekkür de Bülent Kar başkana. Bu alanı zamanında Manisa Belediyesi’ne bıraktırdığı için.

Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı Sümerbank’ın diğer bölümündeki spor tesisleri de açılışa hazır. Bilgim yok ama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 16 Mart’ta Manisa’ya geldiğinde belki bu güzel tesisi de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile birlikte açar.

Geçen hafta Cuma günü açılışı yapılacak Şehzadeler Park’ın tören alanına gittiğimde Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve Başkan Danışmanı Atilla Efendioğlu Mehteran ekibinin çaldığı marşlarla karşıladı.

Başkan Yardımcısı Bilal Demir de geldi. Hava güzel olunca açılışlar da daha bir başka oluyor. Ömer başkan geldi, Valimiz Ahmet Deniz, Milletvekilleri Murat Baybatur, Erkan Akçay, İsmail Bilen, Tamer Akkal, Büyükşehir belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, belediye başkanlığı yapan Zafer Ünay, Bülent Kar da açılışa katılanlar arasındaydı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik aldı mikrofonu eline, şiir okur gibi parkın yapılışını anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Gerçekten Türkiye’de böylesine güzel bir parkın örneği olmayabilir. Konuşmalar yapılırken ben, Aydın Besen ve oğlum Gökhan’la parkı gezdik. Sosyal tesislere gittik. Şehzadeler’in Niyazisi açılış sonrası misafirlere sunulacak ikramlarla meşgul. Bu sırada Mevlüt Çırakoğlu geldi. Sosyal tesislerin işletmesini üstlenmiş. Oturduk, çayını içtik.

Ziyarete gelenlere Manisa Kebabı dahil her türlü yiyecek içecek sunulacakmış. Mevlüt Çırakoğlu Karadenizli’dir. Titizdir. İşletmesini almasına sevindim. Allah bol kazançlar versin. Şehzadeler Parkı’nın  ziyaretçi akını ile doluş taşacağını düşünüyorum.