Cumartesi günü oğlum Gökhan ile sabahtan İzmir’e gittik. İzmir bir takım ziyaretlerde bulunduk.

Daha sonra Manisa’nın meşhur doktoru Gökhan Erman’ın oğlu Arda’nın nikah törenine katıldık. Uzun süre görmediğim cem Kargın’ı nikahta gördüm.

Her zaman olduğu gibi çok şık giyinmiş Avukat cem Kargın. Nikahta başrollerde idi. Nikah törenin ardından oğlum Gökhan ile Manisa’ya dönerken Fikret Taşçı ve Hakan Aracı hocam beni aradılar. Birlikte olalım dediler. Birlikte Balıklıova’ya gittik. Güzel bir sohbet oldu. Daha sonra Fikret Taşçı beni evime bıraktı.

Akşam Kasımpaşa Beşiktaş maçı vardı. Bu sezon Kasımpaşa’nın maçları çok zevkli geçiyor. Hem Kemal Özdeş dönemi hem de Mustafa Denizli dönemi olsun Kasımpaşa maçlarında ne arasanız var. Beşiktaş maçı da bu maçlardan biri oldu. Hakem Cüneyt Çakır VAR’a gitmekten yoruldu adeta. Bu VAR olmasa ne olacakmış hakemlerimizin hali?

Maça gelecek olursak çok tempolu bir oyun oldu. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Pozisyonları değerlendiren bana göre Kasımpaşa oldu. Beşiktaş maçın kırılma noktalarında çok gol kaçırdı. Kasımpaşa kaliteli kadrosu ile maçı sürükledi sahadan 4-1’lik farklı bir skor ile ayrıldı. Çyle keyifli bir maçtı ki hiç bitmesin istedim. İzlemeye doyamadım.

Bu sonuç Beşiktaş’ı karıştıracağa benziyor. Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş arasında ki ipler kopma noktasına geldi. Ama şunu net söyleyeyim Beşiktaş Şenol Güneş ile yollarını ayırırsa pişman olur. Şenol hocayı çok ararlar. Beşiktaş’ta eldeki malzeme belli. Galatarasay’da olduğu gibi bir tane elle tutulur santrafor yok.

Saha sonuçları kötü olunca fatura Şenol hocaya çıkıyor ama esas sorumlu Beşiktaş yönetimidir bence. Bu sezon takıma gerekli takviyeleri yapamadılar. Kasımpaşa ise ligin sonuna kadar yarışın içinde olacak gibi. Eğer eldeki kadroyu tutup devre arası 3-4 transfer yapılırsa Kasımpaşa bu sene şampiyonluğun en güçlü adayı olur.

Başakşehir’i bile geçer. Mustafa hoca gibi tecrübeli bir hoca kariyerin sonuna doğru bir şampiyonluk daha sıkıştırırsa şaşırmayın. Benim her hafta keyifle izlediğim Kasımpaşa bu ligde her takımı rahatlıkla yenebilir.