Yerel seçim öncesi ortalık toz duman. Onun için dikkatli olmak gerekir. İttifakların önem taşıdığı bu seçimde ne olacağını net olarak adayların ve ittifakların şekilleri ortaya çıkınca belli olur düşüncesindeyim. Şoförler Cemiyeti Başkanı Salih Karaağaç ve Fevzi Açıkel ile geçen Cuma akşamı beraber olduk. Çok güzel bir sohbet yaptık. Şoförler Cemiyeti başkanı Salih Karaağaç, üyelerinin sorunlarını çözmek için büyük çaba sarfediyor. Fevzi Açıkel’le birlikte devleti yöneten birimlerle belediye başkanları ile iyi diyalog kuruyor. Kendisinin çalışmalarını beğeniyorum. Bugünlerde Başkent’te olacak.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’nı Ali Filizkan’a devredince bu güzelliği Sabah’ın köşe yazarı Öcal Uluç üstadın kardeşi Hıncal Uluç da köşesine taşımış. Teşekkürlerimi sunarım.

Cumartesi günü Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ni Manisa siyasetinin değerlerinden dostum Hüseyin Tanrıverdi ziyaret etti. Ali Filizkan ve yönetim kurulunun bulunduğu ziyarette Tanrıverdi ile hasret giderdim.

Salı günü de Ali Filizkan ve yönetimi ile Valimiz Ahmet Deniz’i ziyarete gittik. Sayın Valim konulara hakim. Zaten Yavuz Donat üstad, Vali Ahmet Deniz ile ilgili bizlere çok güzel şeyler anlaşmıştı. Hayırlı uğurlu olsun. Manisa yeni valisiyle  oğlum Gökhan’ın dediği gibi ‘Uçacak.’

Valimizin ziyaretinden sonra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten de kısa sürede Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler’in sayesinde aynı gün 15.30’da randevu alınca Ömer başkanla bir araya geldik. Başkan Yardımcısı Bilal Demir de ziyaretimizde bulundu. Başkan Ömer Çelik’in ikramları gazetecilere VİP düzeyindeydi. Kendisine teşekkürler. Başkan Ali Filizkan şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’den de randevu talep edecek. Siyasetin sıcak günlerinde ne zaman beraber olabiliriz bilmiyorum.

GÖKHAN 30 OLDU

Geçen Cuma gazetedeyim. Bir patırtı bir gürültü… ‘Ne oluyor aşağıda?’ dedim. Bir baktım ki gelinim Gözde sürpriz yapıp gazeteye doğum günü pastası ile gelmiş. Oğlum Gökhan Cuma günü 30 yaşına girdi. Her ne kadar kendisi 25 dese de seneler çabuk geçiyor. Hep birlikte pastayı kesip doğum günü kutladık. Nice birlikte mutlu senelere…