MASKİ ekipleri Demirci'nin Yeşiloba Mahallesi Çayırharman mevkiinde sık sık arızalanan hattı yenileyerek mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, uzak yakın demeden hizmetlerini yapmaya devam ediyor. MASKİ ekipleri, Demirci Yeşiloba Mahallesinde bulunan Çayırharman mevkiinde yaşayan vatandaşların yıllardır yaşadığı sorunu çözdü. Sık sık arızalanarak mahallede ikamet eden vatandaşları etkileyen sorun MASKİ ekiplerinin yeni hat döşemesiyle sona erdi. Kalıcı çözüm karşısında Yeşiloba Mahalle Muhtarı Erdoğan Köse ve mahalle sakinleri Büyükşehir Belediyesi'ne ve MASKİ'ye teşekkür etti.

‘MANİSA'NIN HER NOKTASINA HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ'
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, idare olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ve çözüm odaklı hizmet verdiklerini ifade ederek, "Manisa'nın her noktasında yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. Ekiplerimiz birçok noktada önemli projeleri hayata geçiriyor. Bunların yanı sıra nerede bir sıkıntı varsa idare olarak çalışmalarımızı hemen başlatıyoruz. Demirci'nin Yeşiloba Mahallesi Çayırharman mevkiinde de ekiplerimiz sürekli olarak arızalandığı belirlenen hattı yeniledi ve problemi ortadan kaldırdı. İdare olarak Manisa'nın her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.
Editör: TE Bilişim