Mevcut yolda köprü çalışmasını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliği açısından riskli olan yolu çift şerit haline getirecek ve ardından yapılacak olan asfalt çalışmasıyla Avrupa standartlarında bir yol oluşturacak.
Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte il genelinde dev hizmetleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehre değer katmaya devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile şehir merkezi arasında bağlantıyı sağlayan ve trafik güvenliği açısından riskli olan yola Manisa Büyükşehir Belediyesi el attı. Mevcut yolda geçtiğimiz aylarda köprü çalışmasını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ardından üniversiteye ulaşımı sağlayan yolu Avrupa standartlarına getirebilmek için çalışmalara başladı. Çalışmaları inceleyen Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, kamulaştırmaları tamamlanan yolda bir yandan genişletme çalışması yaptıklarını, bir yandan da stabilize ve dolgu çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.
Mevcut yolda daha sonra sıcak asfalt çalışması gerçekleştirileceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Hem Muradiye Kampüsü, hem Muradiye halkının, hem de Yuntdağı bölgesindeki vatandaşların Manisa'ya ulaşım noktasında yaşadığı sıkıntıların önüne geçecek olan çalışmalarımız hızla devam ediyor. Kısa süre içerisinde şehir merkezinle bağlantıyı sağlayan bu yol gidiş ve geliş yönü ile sıcak asfaltı ile kaliteli bir hale gelerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak" dedi.
Editör: TE Bilişim