Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde alt yapı sporcuları hafta sonu özel günleri unutmadı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ZİÇEV'i ziyaret eden sporcular, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nde Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinin kabirlerinin yer aldığı Soma Maden Şehitliği'ni ziyaret ettiler. Alt yapı sporcuları bunun yanı sıra annelerine de güzel bir sürpriz yaparak, çiçeklerle 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin yıl dönümünü kutladılar.
Geleceğin başarılı sporcularının yetiştirilebilmesi amacıyla alt yapı çalışmalarına önem veren Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübünde genç sporcular davranışlarıyla da herkese örnek oluyor. Bu kapsamda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla U11 2006 yaş gurubu antrenör Semih Aytekin eşliğinde ZİÇEV Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettiler. U12 2005 yaş gurubu sporcuları ise antrenör Aydın Demirel ve Mehmet Haktan Tunç eşliğinde 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla, Soma maden faciasında hayatını kaybeden maden işçilerinin kabirlerinin yer aldığı Soma Maden Şehitliği'ni ziyaret ettiler. Daha sonra Soma Zafer Spor Kulübüyle yaş guruplarıyla hazırlık maçı yapan genç sporcular, ilçenin bir diğer takımı Somaspor'un tesislerini ziyaret ederek, teknik heyet sporculara başarı temennilerinde bulundu.
GENÇ SPORCULAR ANNELERİNE GÜZEL SÜRPRİZ
Alt yapı sporcuları bunun yanı sıra annelerine de güzel bir sürpriz yaptı. 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin yıl dönümünde U8-U9- 2008-2009 doğumlu sporular antrenör Soner Arı ve Fırat ABAK eşliğinde annelerine çiçek verdiler.
Editör: TE Bilişim