Yapılan çalışmalar kapsamında peyzaj çalışması başlatılan Manisa Lisesi ve Sultan Camii kavşakları 3750 Adet farklı farklı kullanılan mevsimlik çiçeklerle güzelleştiriliyor.
Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler Sultan Cami Kavşağı ve Manisa Lisesi kavşağında peyzaj çalışması başlattı. Yaptığı peyzaj uygulamaları ile vatandaşın beğenisini toplayan Şehzadeler Belediyesi her iki kavşakta yaptığı peyzaj çalışması ile Şehzadelere ayrı bir renk kattı. Manisa Lisesi ve Sultan Camii kavşaklarında yapılan çalışmada toplamda 3 bin 750 adet bitki kullanılarak adeta bir renk cümbüşü meydana getirildi. Şehzadeler Belediyesi olarak her alanda şehre hizmet ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Şehzadeler'imizin en yoğun iki kavşağı olan Sultan Camii ve Manisa Lisesi Kavşağında peyzaj çalışması başlattı. Yapılan çalışma ile her iki kavşakta mevsimlik çiçek ve bitkiler kullanılarak o bölgeye ayrı bir renk getirmiştir. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yapmış oldukları peyzaj uygulaması ile kavşaklarda Hercai Menekşe, Sıklamen ve Manisa Lalesi olmak üzere toplamda 3 bin 750 adet bitkinin dikimini gerçekleştirmiştir. Bu iki kavşağımızın yanı sıra ilçemizdeki bütün parklar ve yeşil alanlarda da rutin çiçek dikimi ve bakım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yılın 12 ayı 4 mevsimi boyunca Şehzadeler'imizin rengarenk olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz yıl Manisa Lisesi kavşağında yaptığı peyzaj uygulaması tüm Manisalıların büyük ilgisini toplayarak fotoğrafları kısa zaman içerisinde sosyal medya üzerinden binlerce kez paylaşılmıştı.
Editör: TE Bilişim