Yakınları tarafından evinin önünde karşılanan kadın ve ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.
Turgutlu'da spor yaparken saldırıya uğrayan kadın, olayın yaşandığı yerde gözyaşlarına boğuldu. Konuşmakta zorlanan Ebru Tireli, "O anı hatırlamak bile istemiyorum. Olay tam burada oldu. Dünden bu yana çok arayan oldu ancak ben telefonumu eşime verdim. Kendisi konuştu. Şu an konuşamıyorum" dedi

"EN AĞIR CEZAYA ÇARPTIRILSIN"
Saldırıya uğrayan Ebru Tireli'nin eşi olayın yaşandığı parkta olanları anlattı. Akın Tireli, "Görüldüğü gibi eşim ayakta durmakta bile zorlanıyor. Şimdi doktordan geldik, bebeğimiz çok şükür iyi durumda ancak eşimin psikolojik durumu çok kötü. Benim tek istediğim bu şahıs bir an önce yakalansın ve en ağır cezaya çarptırılsın. Bu tür olaylar artık bir son bulsun. Dünden bu yana, devlet nezrinde, siyasi anlamda ve emniyet yetkilileri dahil, çok arayan destek olan oldu kendilerine teşekkür ederiz. Ayrıca sosyal medyada bize karşı verilen destekten dolayı herkese teşekkür ederim" dedi.
Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Manisa İl Müdürü Murat Konan da aile ile irtibata geçti. Saldırıya uğrayan Ebru Tireli'ye psikososyal destek vereceklerini ifade eden Konan, davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının müdahil olacağını belirtti.
Editör: TE Bilişim