Geçtiğimiz hafta sonu toplamda 17 programa katılan Başkan Çelik 6 nikah kıyarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.
Yoğun Belediye çalışmalarının yanı sıra her fırsatta halkla iç içe olan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta sonu katıldığı 17 programda vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

İLK 8 AYDA 930 NİKAH KIYILDI
Hafta sonu 6 çiftin nikahını kıyan Başkan Çelik, "Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi halkımızla iç içe oluyoruz. Halkımızın iyi gününde, kötü gününde yanlarında olarak sevinçlerini ve kederlerini paylaşıyoruz. Bu hafta sonu da birçok programa katılarak halkımızı ile bir araya geldik. Hafta içi rutin belediyecilik çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Hafta sonları da halkımız ile bir araya geliyoruz. Bu hafta sonu 6 çiftimizin de nikahlarını bizzat kıyarak onların mutluluğuna ortak olduk. Vatandaşlarımızın bizleri güler yüzle karşılamaları bizleri çok mutlu ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde halkımız ile iç içe olmaya devam edeceğiz. Şehzadeler Belediye başkanı olarak hemen hemen her hafta sonu yapılan davetlere programlarımız elverdiği müddetçe katılarak bazen de genç çiftlerimizin nikahlarını kıyıyoruz. Nikah memurluğumuz bu yılbaşından bugüne kadar 930 çiftimizin nikah işlemlerini gerçekleştirmiş durumda. Bu nikahların birçoğuna da katılıp genç çiftlerimizin nikahlarını bizzat ben kıydım. Bundan sonra da zamanımızın uygunluğuna göre genç çiftlerimizin bu en mutlu günlerinde yanlarında olmaya özen göstereceğiz." dedi.
Editör: TE Bilişim