Milliyetçi Hareket Partisi'nde Şehzadeler ve Yunusemre ilçe başkanları belirlendi. Yeni yapılan atamalara göre Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten olurken, Yunusemre İlçe Başkanı ise Buğra Çelikkanat oldu. Her iki başkanın da önümüzdeki günlerde mazbatalarını alarak göreve başlayacakları öğrenildi.
Milliyetçi Hareket Partisi'nde genel başkan değişikliği isteyen muhaliflerin kazan kaldırması, Manisa'da da yankı bulmuş, çalkantılı süreçte önce Yunusemre ilçe teşkilatı kapatılmış, daha sonra da il teşkilatı görevden alınmıştı.
İl teşkilatının görevden alınması Manisa'da büyük bir tepkiyle karşılanırken, başta Şehzadeler ilçe teşkilatı olmak üzere birçok ilçe başkanı ve teşkilatı istifa etmişti.
Genel Merkez yaşanan istifaların ardından ilk olarak il başkanı ataması yaptı. Genel Merkez'in tasarrufuyla Erkan Öztürk yeni il başkanı oldu. İl teşkilatının belirlenmesinin ardından ilçe teşkilatları da yavaş yavaş belirlenmeye başladı.
Bu kapsamda ilk olarak Merkez ilçeler olan Yunusemre ve Şehzadeler ilçe teşkilatları atandı. Yeni yapılan atamalara göre Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten olurken Yunusemre İlçe Başkanı ise Buğra Çelikkanat oldu.
Her iki ilçe başkanının da önümüzdeki günlerde mazbatalarını alarak göreve resmen başlayacakları öğrenildi.
Özel Haber: Burhan AKDEMİR
Editör: TE Bilişim