Manisa'nın ve ülkenin önde gelen siyasetçilerinden biri olan AK Partili Bülent Arınç hakkında FETÖ soruşturmaları kapsamında iki adet suç duyurusunda bulunuldu. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Bülent Arınç'ın dürüst, ahlaklı ve eğilmeyen bir siyaset adamı olduğunu belirtti. Suç duyurularından bir sonuç çıkmayacağını düşündüğünü aktaran Özdağ, "Ona bir şey olmaz." dedi.
AK Parti Manisa Milletvekili gazetemizin Manisa Olay ve internet sitemiz www.manisakulishaber.com'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında gazetemizin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Esra Kale de hazır bulundu. Ülke gündeminde olduğu gibi, Özdağ'ın gündeminde de darbe girişimi vardı.
O gece silahını alıp darbeye direnmek için sokağa çıktığını bir kez daha tekrarlayan Özdağ, "Darbeden zarar görenlerden biriyim ve darbenin ne demek olduğunu iyi biliyorum. Bu nedenle en şiddetli şekilde darbeye karşıyım. 15 Temmuz gecesi evden çıktığımda şoförüme ölmeye gittiğimizi, ne olursa olsun darbecilerin karşısında duracağımızı söyledim." diye konuştu.
Darbe girişimi sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin de darbe karşıtı açıklamalarının çok önemli olduğuna vurgu yapan Özdağ, "Ben iki genel başkanı da tekrar tebrik ediyorum, onlara teşekkür ediyorum. ülke güzel bir bütünlük örneği sergiledi." ifadelerini kullandı.
FETÖ operasyonlarına da değinen Özdağ, operasyonların çok dikkatli bir şekilde yapılmasının büyük önem taşıdığını belirtti. Özdağ, FETÖ soruşturmaları kapsamında hakkında 2 ayrı suç duyurusunda bulunulan ve bir kesim tarafından FETÖ'cü olarak ilan edilen Bülent Arınç'la ilgili de önemli ifadeler kullandı.
Arınç'ın para ve makam karşısında zaafı olmayan bir siyasetçi olduğuna işaret eden Özdağ, "Sayın Arınç dürüst, ahlaklı ve ilkeli bir siyasetçi. Onun en büyük karakteristik özelliği, doğru bildiğini savunmak. Sayın Cumhurbaşkanımız paralel yapının ihanet içerisinde olduğunu 3 yıl önce gördüğünü söyledi, Sayın Arınç da 15 Temmuz'da görmüş. Her ne kadar suç duyurusunda bulunulsa da ona bir şey olmaz." dedi.
Editör: TE Bilişim