Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı atleti Ahmet Bayram, Artvin ve İstanbul'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşularında yarışmaya hazırlanıyor. Artvin ve İstanbul'da düzenlenecek olan yarışlarda Manisa'yı en iyi şekilde temsil edeceğinin sözünü veren Bayram, kupalarla döneceğini söyledi.
Maraton koşularında elde ettiği başarılara yenisini eklemek isteyen Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sporcusu Ahmet Bayram, Artvin de ilk kez düzenlenecek olan Arhavi-Mençuna ve 30 Ekim'de İstanbul Zeytinburnu'nda düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşularına katılacak. Büyükşehir Belediyespor'un formasını en iyi şekilde temsil edeceğinin altını çizen Bayram, "Artvin ve İstanbul'da düzenlenecek olan yarışlarda Manisa'mızı en iyi şekilde temsil edeceğim. İnşallah bu yarışlardan güzel bir zaferle şehrimize döneceğim. Bu anlamda bana verilen destekler nedeniyle de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün başta olmak üzere, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.
‘YENİ BAŞARILARA İMZA ATACAĞINA İNANIYORUZ'
Ahmet Bayram'ın yeşil beyazlı formayla yeni başarılara imza atacağına inandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş ise, "Başarılı sporcumuz Ahmet Bayram'ın Artvin ve İstanbul'da düzenlenecek olan Cumhuriyet Koşuları'nda kentimizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Geçmişte aldığı madalyalarla da ne kadar başarılı bir sporcu olduğunu gösterdi. Biz de kulübü olarak kendisine başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim