Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesi mahalle muhtarlarını tarihi, turistik ve kültürel değerlerini yerinde görmeleri için düzenlediği gezi ile Kula'da ağırladı. Muhtarlar burada Yunusemre ve Tapduk Emre türbeleri ile tarihi Kula evleri gibi bir çok noktayı ziyaret etti. Gezinin ardından muhtarlar, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'un konuğu olarak Kent Ormanında bir araya geldi. Yemekli toplantı olarak düzenlenen etkinliğe Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Şehzadeler Muhtar Dernek Başkanı Mahir Arslan, ilgili dairelerin personelleri ve muhtarlar katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan yaptı. Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün benimsediği çalışma prensibiyle, projelerini sürdürdüğünü ve bu projelerin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerin de önemine değindi. Kula'da düzenlenen bu etkinliğin birleştirici ve bütünleştirici yanının da ağır bastığını belirten Arslan, katılım sağlayan muhtarların hepsine teşekkür etti. Şehzadeler Muhtarları Dernek Başkanı Mahir Arslan da, düzenlenen programda kendilerini ağırlayan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a çiçek takdiminde bulundu.

TOSUN, "CENGİZ BAŞKAN HEP YANIMIZDA"
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da muhtarlara seslendi. Şehzadeler ilçesi muhtarlarını kula'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten tosun, "öncelikle hepiniz, Kula'mıza hoş geldiniz. Muhtarlarımız, bizim herşeyimiz. Gözümüz kulağımız. Hepimiz kamu hizmeti yapıyoruz. Bu doğrultuda amacımız kalıcı hizmetler bırakmak. Kendi ilçemizde değerlendirecek olursak, Kula'da her şey güzel gidiyor. Buradan sizin vasıtanızla da Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. Kendisi bizim hep yanımızda. Bize her zaman omuz veriyor. 2 buçuk yılda ondan çok şeyler öğrendik" dedi. Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliğinde yapılan hizmetleri de muhtarlara bir bir aktardı.

NARINCALI SÜLEYMAN'A TAZİYE ZİYARETİ
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, hayatını kaybeden Narıncalı Süleyman Mahallesi Muhtarı merhum Lokman Aytan'ın ailesine taziye ziyareti de gerçekleştirdi. Ailenin acısını paylaşan heyet, başsağlığı ve sabır dileklerini de iletti.

KULALI MUHTARLARDAN CENGİZ ERGÜN'E TEŞEKKÜR
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kula ziyareti esnasında ilçede yürütülen altyapı projelerini ve üstyapı düzenlemelerini de inceledi. Bu kapsamda Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı, Encekler Mahalle Muhtarı Zeynel Helva, Ayazören Mahalle Muhtarı Mehmet Emre; altyapıdan, kilit parke taşı düzenlemesine, ulaşımdan sosyal aktivite alanlarının yapımına, kırsal alanda yapılan çalışmalardan, yol ve asfalt yatırımlarına kadar ilçeye kazandırılan hizmetler için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim