MANİSA Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ayberk Aloğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen Fırat Kalkanı Operasyonu'nu desteklediğini belirterek bu bölgedeki Türkiye-Suriye sınırının güvenliğinin tam olarak sağlanması, IŞİD'in lojistik ve insan kaynakları ikmal yollarının kesilmesi ve sınırdan terörist sızmalarının önlenmesinin en acil ihtiyaç olduğuna işaret etti.
TSK tarafından dün başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonuna tam destek verdiklerini kaydeden MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu, "Türkler kararlı olursa; Rusların hava savunma sistemi, Amerika'nın uçak gemileri ve bölgedeki entrikaları, terör örgütlerinin kirli hamleleri, Arapların yüzyıllık uykuları, İngilizlerin rüyaları ve kralların tağut düzenleri tarumar olur. Bölgede olmayan şey, Türk'ün iradesiydi! O da dün itibariyle Türk milletinin adalet anlayışıyla nüfuz etmeye başladı." dedi.

"SORGUSUZ SUALSİZ DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ"
Açıklamasına devam eden Aloğlu, "Kurta sormuşlar; ‘Neden boynun kalın?' diye, o da ‘Kendi işimi kendim yaparım da ondan' cevabını vermiş. Şimdi Türk'ün ordusu 'kurt'a yakışanı, yani kendi işini kendi yapmayı seçmiş ve zafer kaçınılmaz olmuştur. Artık tek duamız kayıpsız emelimize ulaşmaktır. Bizde sorgusuz sualsiz devletimizin yanındayız. Gün yine birlik beraberlik günüdür. Bunu Türk milleti olarak dünyada eşi benzeri olmayan bir şevk ile yapıyoruz. Operasyonun başında da Manisalı hemşerimiz ve medar-ı iftiharımız sayın Org. Ümit Dündar komutanımızın olması da bize ayrıca bir heyecan ve onur veriyor." diyerek, dualarının, harekata katılan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının başarısı için olduğunu da vurguladı.
Editör: TE Bilişim