Transfer çalışmalarını sürdüren Manisaspor'un uzun süredir peşinden koştuğu Atletici Madrid B Takımı'nın Gineli forveti Seko Keita, gelmekten vazgeçerken, siyah beyazlılar bu oyuncunun yerine Kongolu Costantin Crist Olsen Bakaki'yi renklerine bağladı.
Kongo Ligi'nde Diables Noirs Brazzaville takımında forma giydiği bildirilen 20 yaşındaki Bakaki, dün akşam sağlık kontrolünden geçtikten sonra bugün 3 yıllık sözleşme imzalayarak Davraz kampına katıldı. Her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabilen Bakaki'nin Kongo U20 Milli Takımı'nda da forma giydiği ve maliyetinin 35 bin Euro olduğu belirtildi.
Yöneticiler, ismi Manisaspor'la gündeme geldikten sonra pek çok kulüpten teklif aldığı bilinen Keita konusunda, "Keita piyasasını yükseltmeye çalışıyor. Bazı Avrupa kulüplerinin yanı sıra Eskişehirspor ve Sivasspor'dan da teklif aldığını duyduk. Terörü kullanıyor" diye konuştular.
Öte yandan siyah beyazlı ekibin dün başlayan Isparta Davraz kampı yoğun bir tempoda sürüyor. Sabah kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yaptıktan sonra öğleden sonra teknik-taktik çalışmalara yönelen siyah beyazlılarda yeni transferlerin takıma çabuk uygum sağladığı gözlenirken teknik direktör Mehmet Altıparmak, yenilere tam not verdi.
Editör: TE Bilişim