Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde komşusu tarafından tecavüz edilip boğularak öldürülen 4 yaşındaki Irmak için sosyal medyayı yıktı. Demet Akalın Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Cezaevindeki adamlar umarım bu mahluğa cezasını her gün, ama her gün inlete inlete verirler. Yaşama len sen" ifadelerini kullandı.
Türkiye, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 1 hafta önce kaybolan, ardından komşusu tarafından tecavüz edilerek öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki minik Irmak için ağlıyor.
Sanat camiasının önemli isimlerinden ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yaptığı açıklamada cani katile ateş püskürdü.
"ALLAH BELANIZI VERSİN!"
Akalın, "Cezaevindeki adamlar umarım bu mahluğa cezasını her gün ama her gün inlete inlete verirler! 4 yaşındaki kıza tecavüz ve boğma! Yaşama len sen. İdam gelsin. Valla bebeklere tecavüz edeceksiniz, yatacak yatak, yenilecek yemek verecekler size. Allah belanızı versin!" ifadelerini kullandı.
"HADIM YETERSİZ"
Demet Akalın, "Dövesin mi geliyor? Benim bir yerini kesip ağzına sokasım geliyo, gerim gerim gerildim ya, tüylerim inmiyor. Geberir inşallah. Hapse girmek de istemiyormuş! Ne güzel iş değil mi? Nasıl ağlıyor bir de utanmadan. Hadım yetersiz." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim