MANİSA Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Aloğlu, derneğin yaptığı çalışmalarla ilgili Vali Güvençer'e bilgi vererek, devlet için her zaman hazır olduklarını ifade ederek, "Ticaretimizi yaptığımız gibi eğitime de desteklerimiz sürüyor. STK'ların kurulma amacı devletle halk arasında köprü oluşturmaktır." dedi.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer STK'lara iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Güvençer ziyaretleri kapsamında Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER)'ni de ziyaret etti. MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Ayberk Aloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Güvençer, Manisalıların memleketlerine sahip çıktığını belirterek, gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti. Manisa Girişimciler Derneği'nin son derece ciddi bir dernek olduğunu kaydeden Vali Güvençer, bundan sonra ortak proje tekliflerini kamunun imkanları dahilinde değerlendireceklerini vurgulayarak, Manisa'nın böyle bir derneğe sahip olmasından dolayı çok şanslı olduğunu söyledi.
Vali Güvençer sözlerini şöyle tamamladı: "Manisa'nın sorunları belli, imkanları belli, iyi kötü yapılması gerekenler belli. Elbette bunları konuşmaya, değerlendirmeye devam edeceğiz. Ama artık konuşmaktan ziyade yola koyulmanın vaktidir. Hatta gelip geçiyor zaman. Beraber yola çıkmak, beraber adımlar atabilmek önemlidir. Bu tür ziyaretler, birbirimiz tanımamız, birbirimizi sevmemiz için bir zemin hazırlıyor. Akabinde dayanışma gelecek. Dayanışmayla yola çıkıldığında da tanımanın, güvenmenin, sevmenin mutlaka bir karşılığı olacaktır."
MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu da, "Ticaretimizi yaptığımız gibi eğitime de desteklerimiz sürüyor. STK'ların kurulma amacı devletle halk arasında köprü oluşturmaktır." diyerek, Vali Güvençer'e ziyaretin anısına ay yıldızlı duvar saat hediye etti.

Editör: TE Bilişim