Ziyarette yönetim kurulu üyelerini Başkan Ergün'e tanıtan Arslan, Manisa'ya yapılacak projelerde işbirliği içerisinde olacaklarının mesajını verdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz hafta seçimleri gerçekleşen Manisa Barosu'nun yeni yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, yönetim kurulu üyeleri Jülide Kıyak Anık, Cihan Cengiz, Metin Erdoğan, Esra Deniz Sudaşdemir hazır bulundu. MASKİ Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Pınar Ekmen'in hayatını kaybetmesinin Manisa basını ve sevenleri için çok üzücü olduğunu dile getiren Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, Başkan Cengiz Ergün'e başsağlığı ve sabırlar diledi. Başkan Ergün de açılış sırasında başlayan rahatsızlığı sonucu hastaneye kaldırılan Pınar Ekmen'in durumunu sürekli takip ettiğini ve Aort yırtılması nedeniyle hayatını kaybetmesinin kendileri için çok acı olduğunu çok derin üzüntü içerisinde olduklarını söyledi.

"MANİSA İÇİN İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ"
16 aylık görev sürecinin Olağanüstü kongre ile başladığını ve o dönemde makam ziyaretini gerçekleştiremediğini hatırlatarak sözlerine başlayan Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, "Bu dönemde yönetim kurulumuzla birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Manisa Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediye oluşum sürecinde de yaptığınız hizmetlerle Manisa'nın çehresini değiştirdiniz. Hem Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkıyorsunuz hem de Manisa'nın çağdaş bir kent olmasına katkı sağlıyorsunuz. Yine milli bayramlarımıza sahip çıkmanız ve bu süreçte yaptığınız kültürel etkinliklerle yine Manisa'ya katkı sağlamanız bizler tarafından övgüyle karşılanıyor. Biz bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Manisa dostu olarak yapacağınız hizmetlerde istediğiniz zaman destek vermeye hazırız" diye konuştu.

"BAŞARILAR DİLİYORUM"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Ben de bu güzel sözleriniz için teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen genel kurulda yeniden bu göreve seçildiğiniz için tebrik ediyorum. Yüce Allah, bu makamlarda hayırlı görevler yapmayı bizlere nasip etsin. Allah utandırmasın. Manisa için, vatandaşlarımız için en güzel hizmetler yapmayı amaçlıyoruz. Sonuçta bu makamlar hepimiz için gelip geçici. Yine de bir hoş seda bırakmak en büyük mutluluğumuz olacak. Ziyaretiniz için tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim