Daire Başkanı Ersoy Arslan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına 1 gün içerisinde 10 mahalle muhtarını ziyaret etti. Muhtarlar da kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, belediyeler ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören mahalle muhtarları ile istişarelerini sürdürüyor. Bu kapsamda Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve daire personelleri, muhtarları ziyaret ederek talepleri birinci ağızdan dinliyor. Hafta içi mesaisinin büyük bölümünü muhtarlarla geçiren Daire Başkanı Ersoy Arslan program dahilinde 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Arslan, Saruhan Mahallesi Muhtarı İbrahim Tellioğlu, 2. Anafartalar Mahallesi Muhtarı Korhan Akyüz, İshakçelebi Mahallesi Muhtarı Bayram Gök, Göktaşlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Mıhçıoğlu, Ege Mahallesi Muhtarı Ramazan Çayırlen, Dere Mahallesi Muhtarı Adem İşin, Kuşlubahçe Mahallesi Muhtarı Ramazan Vardar, 1. Anafartalar Mahallesi Muhtarı Mustafa Kenan Tasoğlu, Peker Mahallesi Muhtarı Saffet Taşkıncan ve Akıncılar Mahallesi Muhtarı Haydar Güreç'i ziyaret etti.

"MUHTARLAR, YEREL YÖNETİMLERİN MİHENK TAŞI"
Yerel yönetimlerin mihenk taşı olan muhtarların mahalleleri adına önemli vazifeler yürüttüğünü dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, "Muhtarlarımızın, işlerinin yoğunluğunu bildiğimiz için, onların gelmesini beklemeden Büyükşehir Belediyesi olarak biz onları ziyaret ediyoruz. Görüşmelerimiz oldukça verimli geçiyor. Mahalleler adına anlık yapılabilecek hizmetleri, küçük dokunuşlarla hayata geçiriyoruz. Böylece hem muhtarımız hem de mahalleli bu çalışmalardan memnuniyet duyuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de bizlerin her zaman takipçisi ve destekçimiz oluyor. Ondan aldığımız güçle, hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim