Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de merhum Mülayim Kahramanlar'ın cenaze namazına katılarak meclis üyesi Süleyman Kahramanlar'ı acılı gününde yalnız bırakmadı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar'ın babası Mülayim Kahramanlar hayata veda etti. Merhum Kahramanlar'ın Mütevelli Mahallesi Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun ve Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil ve Yaşar Coşkun, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, çok sayıda partili ve merhum Kahramanlar'ın yakınları katıldı.
Başkan Ergün cenaze namazı öncesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar'a başsağlığı ve sabır diledi. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Mülayim Kahramanlar Mütevelli mezarlığında defnedildi.
Editör: TE Bilişim