Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi 2016-2017 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala, Manisa Büyükşehir Belediyespor, antrenmanlarda performanslarını en yüksek seviyeye çıkarmak için takım halinde çalışmalarını sürdürüyor.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Baş Antrenör Süleyman Bozkan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen antrenmanı Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da takip etti. Yeşil-beyazlı ekip, taktik antrenmanlarda blok, smaç ve servis oyunlarına çalıştı. Oyuncular da hırs ve istekleriyle göz doldurdu.
"LİGE HAZIR OLACAĞIZ"
Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Baş Antrenörü Süleyman Bozkan, taktik idmanlar ile sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirdi. Sezon öncesi yeni bir takım kurduklarının altını çizen Bozkan, lige hazır bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.
"ÖNCELİĞİMİZ İYİ OYUN"
Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan da, Manisa Büyükşehir Belediyespor'un mücadele ettiği her kulvarda iyi oyun ve fair play ruhuyla mücadele ederek başarı elde etmeyi amaçladığını söyledi. Çalışkan, yeni sezonda tüm Manisalıları yeşil beyazlı ekibin maçlarına davet etti.
Editör: TE Bilişim