Yeni bir yıl… Yeni bir sayfa doldurulmak üzere bekliyor bizi.

Yeni hevesler…

Hissedilmeyi bekleyen o nahif duygular…

Bir yanda art arda dizilmiş tüm deneyimlerimiz. Bekliyor bizi yaşanacaklar.

Ne çok şey sığdırdık şu geçen yılda öyle değil mi? Çayımız bardakta, yapacaklarımız kursağımızda kaldı oysaki…

Varsın öyle olsun…

Bir demlik daha çay koyarız yeni ateşe; yaşayacağımız güzel anların hatırına…

Belki bu sene, senin için zor bir seneydi. Acı deneyimler yaşadığın çok sabrettiğin bir yıldı. Belki gönlünün sızısını halen hissediyorsun. Ama inan geçecek. Tüm duygular bizim için yaratıldı. Ve her bir duygunun bir önemi, bir görevi var hayatımızda. Bazı duygulara, görevini tamamladıktan sonra hayatımızdan ayrılmalarına izin vermeliyiz. Yaşanılan her şeyin bir nedeni var.

Ve sen! Hayattasın!

Bu evrenin bir parçasısın. Muazzam bir dengede olan bu yeryüzünde bir yerin var. Bir anlam ifade ediyorsun bu eşsiz denge için.

Başlangıç, insana her hâlükârda iyi gelmiş bir olaydır. İzin ver, bu yıl senin için milat olsun. Özellikle bırakmak istediğin alışkanlıklarını, sana iyi gelmediğini düşündüğün kişileri hayatından çıkarmalısın. Temizle her bir alanı ki geleceklere yer açılsın. Unutma tüm güzellikler kapıda bizi bekliyor. Daha yürünecek yollar, tadılacak çok güzel duygular var hayatta.

Bu yıla bir şans ver. İstediğin şeyler için harekete geçme hakkı tanı kendine. Acabalarını rafa kaldır. Her anımız çok özel ve çok kıymetli… Gülümse! Evet evet şimdi!  Bu satırları okuyan güzel insan, kalbimde hissediyorum o güzel gülümsemenin sıcak namelerini… Ve o güzel gülümsemenin, bu yıl çehrende tatlı bir ifade olarak kalması dileğiyle… Mutlu, sağlıklı, huzur dolu bir yıl diliyorum hepimize. Görüşmek üzere…