Komünist Partisi Manisa İl Örgütü binası, dün gece kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. 
Olay, Manisa Şehzadeler ilçesinin Yarhasanlar mahallesinde meydana geldi. Dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Komünist Partisi Manisa İl Örgütüne saldırı düzenlendi. İlk belirlemelere göre saldırıyı düzenleyen şahıslar parti binasının camını tekmeyle kırdı. Parti binasına girmeyen şahıslar olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. Sabah iş yerlerinin açılmasıyla birlikte esnaf parti binasının camlarının kırıldığını fark etti. Önce polise haber veren esnaf ardından İl Başkanı Tülay Karaoğlu'na haber verdi. Manisa Şehzadeler İl Başkanı Ahmet Çınar'la birlikte olay yerine gelen Karaoğlu, olay yerinde bulunan emniyet ekiplerine ifade verdi.
Parti il binasının hemen karşısında bulunan bir duvara yazılan "Komünistler Moskova'ya" yazısı ise dikkat çekti. Emniyet ekiplerinin yazıyla ilgili yaptığı soruşturma neticesinde yazının yaklaşık iki ay önce yazıldığı anlaşıldı. 
Olayla ilgili açıklama yapan Komünist Partisi Manisa İl Başkanı Tülay Karaoğlu, "Türkiye genelinde bir çok ilde, ilçede saldırılar devam etmekte. Bir yıl içerisinde daha fazla yoğunlaştı. Özellikle gericiliğe karşı aydınlanma mücadelesi başladığından bu yana saldırılar seri bir şekilde devam ediyor. Biz de kendi yayınlarımızdan iletmeye çalışıyoruz. Bu mücadeleyi yıldırma politikası. Şu an herhangi bir şeyimiz yok. Sabaha karşı bize bilgi verildi. İçeriye girilmemiş, herhangi bir şey alınmamış. Taş da kullanılmamış. Daha önce de cama yazılar, duvarlara yazılar olmuştu" dedi.
Polis, binaya saldırı yapan şahısları arıyor.
Editör: TE Bilişim