Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik Büyükşehir Belediyesi Pedagogu Kemal Çamlıoğlu tarafından ‘Sınava Doğru' adlı bir seminer düzenlendi. Seminerde öğrencilerin sınav yolunda yapması gerekenler anlatıldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Pedagogu Kemal Çamlıoğlu tarafından üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik ‘Sınava Doğru' adlı bir seminer düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi'nde düzenlenen seminerde; motivasyon, özgüven, değerler ve hedefler konusunda öğrencilerin dikkat etmesi gereken noktalara değinildi.
Çamlıoğlu, "Sınav kaygısı taşımayın. Sistemli ve düzenli bir şekilde çalışırsanız başarılı olursunuz. Program yapın. Bol bol soru çözün. Hedeflerinizi iyi belirleyin" diye konuştu.
Çamlıoğlu, başarılı olmak isteyen öğrencinin ilk görevinin kendine güvenmek olduğunu belirtti. Öğrencilerle sohbet etme fırsatı da bulan Çamlıoğlu, "Güneşi üzerinize doğurtmayın. Siz güneşten önce doğun. Kendinize güvenin ve sizleri başarısızlığa sürükleyecek her türlü engeli aşmanızdaki en etkili yolun kendine güvenmek olduğunu unutmayın" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim