EMLAK Vergisi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik vergisinin 1.Taksit ödemeleri başladı.
Yunusemre İlçesine ait Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik Vergileri 1. taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs 2016 olduğu belirtilirken, mükelleflerin mağdur olmamaları için bu tarihe kadar Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergilerini ödemeleri gerektiği kaydedildi.
Vatandaşlar, Yunusemre Belediyesi'nin internet sitesi içindeki e-belediye uygulamasından borçlarını sorgulayıp ödemelerini yine internet üzerinden yapabilir. Ayrıca Yunusemre Belediyesinin, bankacılık uygulamaları ile ödeme yapılabilir. Yoğun çalışan ve vakit kaybetmek istemeyen vatandaşlara sunulan bu kolaylıkların yanı sıra belediye veznelerine giden vatandaşlar da nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilir.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bilindiği üzere Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin Birinci Taksitleri başlamış bulunmaktadır. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar sona erecektir. Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin birinci taksitlerini vatandaşlarımız Belediyemizdeki veznelerden Yunusemre Belediyesinin, 11211007 Nolu posta çeki hesabı ile Halk Bankası Mesir Şubesi TR 17 0001 2001 4320 0007 0000 10 İban Nolu hesabına da İnternet üzerinden ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımız belediyemizin internet sitesindeki hızlı ödemeler menüsünden ödeme yapabilirler. Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için 31 Mayıs 2016 tarihine kadar ödeme yapmalarını rica ediyoruz"
Editör: TE Bilişim