Manisaspor transferde rotayı Yunanistan'a çevirdi. Siyah-Beyazlı kulüp Yunanistan birinci lig ekiplerinde Panetolikos Agrinio takımının iki yıldız oyuncusu için harekete geçti.
Gelecek sezon PTT 1.Lig'de mücadele edecek olan Manisaspor transferde gaza basıyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın listesi doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdüren Manisaspor, aradığı yıldızları Yunanistan'da buldu. Yunanistan birinci ekiplerinden Panetolikos Agrinio takımı oyuncularından Leandro Kappel ve Marko Markovski'yi kadrosuna katmak isteyen Manisaspor'un bu iki futbolcu ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Şuan için transfer yasağı olan Manisaspor'un TFF olağan genel kurulu sonrası bu transferleri resmiyete dökmesi bekleniyor.
BİRBİRLERİ İLE UYUMLARI ÜST SEVİYEDE
Manisaspor'un ilgilendiği Leandro Kappel ve Marko Markovski'nin birlikte olan uyumu dikkat çekiyor. Sırp forvet Marko Markovski'nin attığı gollerin çoğunda asist ve ya atak başlangıcında Surinamlı Leandro Kappel'in klas paslarının büyük etkisi var. Manisaspor'un istediği Leandro Kappel ve Marko Markovski geçen sene Yunanistan birinci liginde birlikte sahada olduğu maçlarda skor olarak takımlarına büyük bir katkı sağladılar.
29 yaşındaki Sırp Santrafor Marko Markovski uzun boyu ve güçlü fiziği ile hava toplarında etkili bir görüntü sergiliyor. Sırbistan takımlarından FK Zemun takımın altyapısında futbol hayatına başlayan Marko Markovski, geçen sezon Yunanistan birinci liginde Panetolikos Agrinio takımı ile 30 resmi karşılaşmaya çıktı ve 8 gol, 2 asist yapma başarısı gösterdi.
26 yaşındaki Surinamlı Leandro Kappel ise hızlı oyun yapısı ve adam geçme özelliği ile rakip savunmalara tehlike yaratacak bir oyuncu. Sol ve sağ kanatta hücuma yönelik oynayan Leandro Kappel, futbola Hollanda'nın AFC Amsterdam takımının altyapısında başladı. Surinamlı yıldız geçen sezon Yunanistan birinci liginde Panetolikos Agrinio takımı ile 28 resmi maça çıktı ve 4 gol, 2 asist yaparak takımına katkı sağladı
Editör: TE Bilişim