Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, ligin son hafta mücadelesinde konuk olacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı.
Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenmana Merter Yüce ve kaleci Fatih Öztürk katılmazken, yeşil-siyahlılar düz koşu, ısınma hareketleri, 5'e 2 pas yaptıktan sonra ayak tenisi oynayarak idmanı tamamladı.
Öte yandan idman sonunda Akhisar Belediyesporlu futbolcular kendilerini izleyen taraftarların yanına giderek hem formalarını imzaladılar hem de fotoğraflar çektirdiler.
Yeşil-siyahlılar yarın yapacağı sabah idmanının ardından saat 15.30 uçağı ile Ankara'ya hareket edecek ve burada maç saatini bekleyecek. Akhisar Belediyespor'un maçın ardından dağılacağı ve teknik heyetin 2 hafta sonra Akhisar'da transfer görüşmelerine başlayacağı bildirildi.
TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre 19 Mayıs Perşembe günü Osmanlı Stadı'nda oynanacak Osmanlıspor - Akhisarspor maçında Özgür Yankaya düdük çalacak. Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakan Yemişken'in yardımcı hakem olarak görev alacağı maçın dördüncü hakemi ise Emre Altun olacak.
Editör: TE Bilişim