Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, teknik direktör Mehmet Altıparmak ile anlaşma imzalaması gündeme bomba gibi düştü. Teknik direktör Taner Taşkın'ın resmiyette sözleşmesi 31 Mayıs 2016'a kadar devam ederken yeni bir teknik adam ile yangından mal kaçırırcasına sözleşme imzalanması herkesi hayrete düşürdü.
Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in Mehmet Altıparmak ile sözleşme imzalanmasına bir tepkide Manisaspor'u şampiyon yapan teknik direktör Taner Taşkın'dan geldi. Başarılı teknik adam Taner Taşkın gelecek sezon yokum dese de "Nezaketen bir telefon açılabilirdi" diyerek Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ve teknik direktör Mehmet Altıparmak'a sitem etti.
TANER TAŞKIN'IN SÖZLEŞMESİ BİTMEDEN, YENİ BİR İSİM İLE SÖZLEŞME İMZALANDI
Manisaspor ‘da geçtiğimiz günlerde Başkan Abdullah Mergen, Haziran ayında yapılacak olan kongre öncesinde yeni sezon öncesinde takımı Mehmet Altıparmak'a emanet etmişti. Şu anda Teknik Direktör Taner Taşkın her ne kadar Manisaspor ‘da bu düzen içerisinde görev almayacağını dile getirse de 31 Mayıs tarihine kadar sözleşmesi devam eden bir isim. Ancak Başkan Abdullah Mergen, yangından mal kaçırırcasına takımın sözleşmeli Teknik Direktörü olduğu halde yeni bir isimle ön anlaşma yaptı.
TANER TAŞKIN; "HOŞ VE ETİK OLMADI"
Manisaspor ‘un Mehmet Altıparmak ile anlaşmasıyla ilgili yorumda bulunmaktan kaçınan Taner Taşkın; " Önemli olan Manisaspor ‘un başarısıdır. Ben ve ya başkası olmuş önemli değil. Ben zaten seneye olmayacağımı basın yolu ile kamuoyuna açıkladım. Bu durumda Manisaspor ‘un yeni bir isimle anlaşması normaldir. En azından sözleşmemin resmiyette bitmesini bekleyebilirlerdi. Telefonla bende aranabilirdim. Etik açıdan hoş olmadı. Herkes için hayırlısı olsun " diyerek sitemini dile getiridir.
TAŞKIN'A TELEFON BİLE ETMEDİLER
Manisaspor ‘da Başkan Abdullah Mergen geçtiğimiz günlerde takımın başına Denizlispor ile yollarını ayıran Mehmet Altıparmak'ı getirdi. Hem Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen hem de Manisaspor ‘la 1 yıllık ön anlaşmaya imza atan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak etik olmayan bir davranışta bulundular. Başkan Abdullah Mergen, şampiyonluk yaşadığı Teknik Direktör Taner Taşkın'ın sözleşmesi 31 Mayıs tarihine kadar devam ettiği halde yangından mal kaçırırcasına hareket ederken Siyah Beyazlı ekibin yeni Teknik Patronu Mehmet Altıparmak'ta meslektaşına etik olmayan bir harekette bulundu. Manisaspor 'da ki görevinden şampiyon takımın hocası olarak ayrılan Teknik Direktör Taner Taşkın'ı telefonla bile aramayan Manisaspor ‘un yeni teknik patronu Mehmet Altıparmak bu harekete nedeniyle tepki topladı ve futbol camiasında şimşekleri üzerine çekti
TAŞKIN KARARINI HAZİRAN'DA VERECEK
Bu arada yaşanılan şampiyonluğun hemen bir gün sonrasında görevinden istifa eden Teknik Direktör Taner Taşkın'ın ismi PTT Birinci Lig Takımlarından Boluspor ile anılmaya başlandı. PTT Birinci Lig Takımlarından Göztepe'de dün itibarıyla Okan Buruk isminin ön plana çıktığı öğrenilirken Taşkın ise yaptığı açıklamada, " Önümüzde daha süreç var. Şu anda ismimiz birçok takımla anılıyor. Bu da normal. Ancak yeni sezonda ister PTT Birinci Liginde olsun ister Spor Toto 2. Ligde olsun kesinlikle hedefleri şampiyonluk olan bir takımla çalışmak istiyorum" dedi. Taşkın'ın ismi şu ana kadar Göztepe, Ankaragücü, Giresunspor'dan sonra Boluspor ‘da geçmeye başladı
Editör: TE Bilişim