MANİSA Valiliği 2016 Yılı Hizmet içi Eğitim Planı kapsamında İçişleri ve Valilik birimlerinde görevli müdür, şef ve diğer personellere ‘Temsil, Protokol, Görgü ve Nezaket Kuralları' eğitimi verildi.
Manisa Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Yrd. Doç. Dr. Hatice Nilgün Kök tarafından verilen eğitim Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Sabah ve öğle olmak üzere 2 grup halinde düzenlenen eğitime İl Göç İdaresi Müdürü Abdurrahman Şeref Doğramacı, İl Yazı İşleri Müdürü Şaban Taşdemir, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehriban Yıldırım ile İçişleri ve Valilik birimlerinde görevli şefler ve diğer personel katıldı.
Eğitim programı öncesi konuşan İl Yazı İşleri Müdürü Şaban Taşdemir, "İçişleri Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet İçi Eğitim Planının 8. Maddesi gereğince hazırlanan Valiliğimiz 2016 yılı I. ve I. Altı Aylık Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında 1. Altı Aylık eğitim programımızı bugün gerçekleştiriyoruz. Seminerin, zaman zaman duyduğumuz eksikliklerimizin giderilmesine ve kişisel gelişimimize katkıda bulunacağına inanıyorum" dedi.
Manisa Celal Bayar Üniversitesinde görevli Yrd. Doç. Dr. Hatice Nilgün Kök, interaktif olarak beden dilinin önemi, görev sırasında ast ve üstlerle olan ilişkilerde nasıl davranılacağı, gelenek ve görenekler, görgü ve nezaket kurallarını örnekler vererek anlattı.

Editör: TE Bilişim