SARIGÖL Selimiye Mahalle Muhtarı Hüseyin Çınar (47), kendine ait üzüm bağında kullandığı traktörün devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.
Sarıgöl'ün Selimiye Mahallesinde 3 dönemdir muhtarlık yapan ve çevresinde sevilen bir sima olan Hüseyin Çınar, önceki gün kendisine ait üzüm bağında, budama sonunda kullandığı 45 ZV 789 Plakalı traktörün devrilmesi sonunda altında kaldı. Akşam saatlerinde evine dönmeyen muhtarı yakınları çalışmakta olduğu üzüm bağına aramaya gidince traktörün altında kaldığını görünce 112 Acil ambulansa aradılar. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sarıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selimiye Muhtarı Hüseyin Çınar'ı kurtarmak için doktorlar uzun zaman kalp masajı yapmalarına rağmen, Muhtar Çınar, hayatını kaybetti.
Sarıgöl'ün sevilen muhtarlarından olan Hüseyin Çınar'ın ölüm haberini alan yakınları, sevenleri hastaneye akın ederek gözyaşı döktüler. Evli ve üç çocuk babası olan Selimiye Muhtarı Hüseyin Çınar, Selimiye Mahallesinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verilecek.
Editör: TE Bilişim