MANİSA Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Manisa Anadolu Lisesi önünde öğrencilere güvenli internet kullanımı, yetişkinlere de telefon dolandırıcılığı ve hırsızlıklar hakkında bilgilendirici broşür dağıttı.
Manisa Lisesi önünde gerçekleştirilen uygulamaya Manisa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube ekipleri, Yunus Ekipleri ve Çocuk Şube Ekipleri katıldı. Manisa Lisesi önünde vatandaşlara hırsızlık ve telefon dolandırıcılığı hakkında broşürler dağıtan ekipler vatandaşlara, alacakları ufak önlemlerle bu tip olumsuzluklarla karşılaşma risklerinin daha da azalacağını söyledi. Manisa Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul çıkış saatinde yapılan uygulamada ayrıca öğrencilere güvenli internet kullanımı hakkında bilgilendirici broşür dağıtıldı. Polisler lise öğrencilerine broşürleri verirken internette güvenli bir şekilde dolaşmaları için neler yapmaları gerektiği hakkında da kısa bilgiler verdi.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada uygulamanın devam edeceği ve vatandaşların olumsuzluklarla karşılaşmamaları ve huzur içinde yaşamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürecekleri belirtildi.
Editör: TE Bilişim