Çeşitli spor dallarında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Yunusemre Belediye Spor Kulübü 2. Olağan Kongresi'de Başkan Muhammet Arif Alkan güven tazeledi.
İki yıl önce kurulmasına rağmen farklı branşlarda birçok başarı elde eden Yunusemre Belediye Spor Kulübü, 2. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Lokali'nde gerçekleştirilen kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede divan başkanlığını Nurettin Karanarlık yaptı. Kongrede konuşan Kulüp Başkanı M. Arif Alkan faaliyet raporları hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Başkan Alkan güven tazeledi. Amaçlarının başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu aktaran Alkan, yakalanan başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.
Alkan yaptığı konuşmada, "Kısa sürede önemli bir yol kat ettiğimize inanıyorum. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür ediyorum. Yunusemre ailesi olarak bütün belediye başkan yardımcılarımız, daire müdürlerimiz, spor kulübümüze desteklerini hiçbir zaman esirgemediler. Kulüplere ne kadar çok katılım olursa yönetim de o denli başarılı olur. Bu nedenle asil ya da yedek ayırmaksızın kulübümüzü tüm yöneticilerimizle yönetmek istiyoruz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim