Manisaspor'un şampiyon olmasının ardından tüm gözler Manisaspor kongresine çevrildi. Haziran ayının sonunda yapılacak olan kongre Manisaspor'a zarar vereceği apaçık ortadayken, koltuk sevdasına düşen Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen kongrenin Haziran ayını sonunda yapılacağını açıklayarak şampiyon Manisaspor'un önünde engel olmaya devam etti.
Manisaspor 'da şampiyonluğun ardından başlayan kaos uzun bir süre devam edecek. Manisaspor'un olağan kongresini Haziran ayı sonunda yapmakta ısrar eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen koskoca Manisaspor camiasının vaktini çalıyor. Başkan Mergen'in dediği gibi Manisaspor kongresi Haziran ayını sonunda gerçekleşirse, siyah-beyazlılar en erken Temmuz ayı başında yeni yönetimine kavuşabilir. Bu durumda Manisaspor'un transfer görüşmeleri yapıp kadroyu güçlendirmesi ve gelecek sezon için sağlıklı bir planlamayı bir ay gibi kısa bir sürede nasıl yapacağı merak konusu oldu.
BAŞKAN ERGÜN'ÜN ÇAĞRISINA KULAK VERİLMELİ
PTT 1'inci Ligi'ne yükselen Manisaspor'un Başkanı Abdullah Mergen, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, "Kongre haziran sonu, temmuz başına sarkarsa transfere zaman kalmaz, takım yeniden 2'nci Lig'e düşer" uyarısına rağmen olağanüstü genel kurulu, 26 ya da 28 Haziran'da yapmayı planladığını açıkladı. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen'in kongre tarihi konusunda inat etmesi, sezon boyu büyük emek harcanarak kazanılan şampiyonluğu tehlikeye atabilir.
MANİSASPOR'UN ZAMANI BOŞA GEÇİYOR
Kongre tarihini erken bir tarihe almayarak Manisaspor'a vakit kaybettiren Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, "Herkes listesini hazırlasın, kongreye gelsin" dedi. Ancak Manisaspor'un bulunduğu konum itibari ile Haziran ayı sonunda yapılacak kongre Manisaspor'un zorluklar içinde çıktığı PTT 1.Lig'de zor günler yaşamasına sebep olabilir.
Editör: TE Bilişim