MANİSA TOKİ Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan "Mesleğimi Seçiyorum Şenliği" Alan Tanıtım Sergisi TOKİ Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde açıldı.
Manisa TOKİ Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından "Mesleğimi Seçiyorum Şenliği" Alan Tanıtım Sergisi açıldı. TOKİ Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde açılan serginin açılış törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şengül, Manisa TOKİ Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halide Yılmaz ile öğretmenler ve öğrenciler eşlik etti. Vali Erdoğan Bektaş, öğrencilerin hayatlarının önemli bir döneminde yapacakları meslek seçimlerinde hazırlanan serginin büyük yardımı olacağını ifade ederek serginin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik etti. "Mesleğimi Seçiyorum Şenliği" kapsamında açılan sergide, bilişim teknolojileri, ulaştırma hizmetleri ile çocuk gelişimi ve eğitimi alanlarının tanıtımı yapıldı. Öğrencilerin meslek öğretmenleri rehberliğinde hazırlamış oldukları Alan Tanıtım Sergisi büyük beğeni topladı.
Tüm hafta boyunca açık kalacak Alan Tanıtım Sergisi 9. sınıf ve 4. Eğitim Bölgesindeki tüm ortaokulların 8. sınıflarına sergi gezdirilecek, alanla ilgili bilgilendirme seminerleri ve söyleşi etkinlikleri yapılacak.

Editör: TE Bilişim