MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli'de mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Genel Sekreter Halil Memiş toplantıda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Ahmetli'de hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler verdi. Halil Memiş, "Büyükşehir Belediyesi 17 ilçeye de hizmet götürme derdindedir. Hizmetlerimizi engellemek isteyenler başarılı olamayacaktır" dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli'de mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Koordinasyon Şube Müdürü Orçun Abalı, MHP Ahmetli İlçe Başkanı Abdullah Aktuna ve yetkililer de hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçeye hizmet götürme derdinde olduğunu belirten Genel Sekreter Halil Memiş, "Bizim amacımız Manisa'yı modern bir şehir haline getirmektir. Sizlerle buluşmamızın nedeni isteklerinizi ve sorunlarınızı bizlere yerinde bildirmenizdir" diye konuştu.
Her alanda vatandaşın en iyi hizmeti alabilmesi için sürekli kendini geliştiren ve değişime ayak uyduran bir belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarını belirten Halil Memiş, "Sorunlar olacaktır. Bu sorunların çözümünde beraber hareket edecek olursak hızlı bir şekilde en iyi sonucu alacağımıza inanıyorum. Ahmetli'de yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak en iyi hizmetlerin peşindeyiz. Bu hizmetleri üretirken hiç kimse bizlere engel olmasın. Amacımız vatandaşımızın mutlu olmasıdır." dedi ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek ilgili birimlerin ilgilenmesi talimatını verdi.

VATANDAŞLA İÇ İÇE
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Ahmetli'de Gökkaya ve Karaköy mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etme fırsatı buldu. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler vererek, varsa sorunları ve istekleri de dinledi.
Editör: TE Bilişim