Manisa'daki Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu (BESYO) bahçesinde, üniversite öğrencilerinin stres atması amacıyla düzenlenen Rekreasyon Şenliği'nde öğrenciler çeşitli aktiviteler ve yarışmalarla gün boyunca eğlendi.
Celal Bayar Üniversitesi BESYO bünyesinde eğitim gören öğrencilerin ders stresinden uzaklaşması ve hareketli bir gün geçirmesi amacıyla Rekreasyon Şenliği düzenlendi. BESYO'nun bahçesinde düzenlenen şenlikte üniversite öğrencileri için çeşitli yarışmalar, spor aktiviteleri, golf turnuvası, şovlar ve mini konserler düzenledi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan BESYO Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Tolga Beşikçi, amacın öğrencileri bir gün bile olsa sınav ve ders stresinden uzak tutmak ve boş zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamak olduğunu dile getirdi. Öğretim Üyesi Beşikçi, "Rekreasyon, yapay kurallar olmaksızın yapılan, fiziksel etkinliğe dayalı bir eğlencedir. Kazanç amacı gütmeden, çoğu zaman kişinin bedeni veya ruhunu da tazeleyen bir zaman geçirme yoludur. Düzenlediğimiz şenlikte ise çeşitli yarışmalar, aktiviteler, oyunlar ve mini konserlerle bir günlüğüne de olsa öğrencilerimize eğlenceli bir ortam yaratmak istedik" diye konuştu.
Açılış konuşmasının ardından üniversite öğrencileri BESYO'nun bahçesinde kurulan çeşitli oyun alanlarında farklı aktivitelerle hem eğlendiler, hem de stres attılar.
Editör: TE Bilişim