Kula Kaymakamı Murat Güven, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile ilçede alınacak güvenlik önlemleriyle ilgili toplantı yaptı. Toplantı sonrası Kula'da bir dizi güvenlik önlemleri alındı. Alınan tedbirler hakkında bilgi veren Kula Kaymakamı Murat Güven, "Yapılan toplantı kapsamında İlçe Emniyet Müdür Vekilimiz Ahmet Ömerbeyoğlu, İlçe Jandarma Komutanımız Üsteğmen Hikmet Aybars Hayta, Bölge Trafik Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Ömer Mert Bağcıoğlu ile birlikte asayiş ve trafik yönünden, bayram öncesi ve bayram süresince alışveriş merkezleri, mezarlıklar, pazar yerleri, otogar gibi halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde, başta mala karşı işlenen suçlar olmak üzere tüm suçları önlemeye yönelik güven timlerinden oluşan ekipler ile resmi devriyelerin sayısı arttırılarak gereken emniyet tedbirleri alındı. Vatandaşlarımızın bayram nedeniyle ziyaret ve tatil amacıyla ikametlerinden uzun süre ayrı kalacakları ve birçok iş yerinin de kapalı olacağı düşünülerek evden ve iş yerinden hırsızlık olaylarının önlenmesi için ek tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızın da daha duyarlı olmalarını ve evden uzun süre ayrılacak olan aileler kapılarını sadece çekerek değil kilitleyerek evden ayrılmalarını, ayrıca polis olarak bizlerin de tedbirlerimizi arttırdığımızı bilmelerini isterim" dedi.
Bayram süresi boyunca trafik yönünden de tedbirlerin arttırıldığını ifade eden Güven, "Bölgemiz trafik yoğunluğu açısında büyük bir öneme sahiptir. Bölgemize kazaların olmaması için de yol kontrollerimizde takoğraf, hız, emniyet kemeri, alkol denetimi, kural ihlallerini denetleyerek, bayram boyunca üzücü olaylara sebebiyet verilmemesi için gerekli tedbirlerimizi aldık ve ekiplerimizce uygulamalara da başladık. Halkımızın ihbar, istek ve şikayetlerinin değerlendirilmesinde ve takibinde gerekli hassasiyeti göstererek ihtiyaç durumunda 155 ve 156 nolu telefondan ulaşabilirler"
Tüm Kula halkının Kurban Bayramı'nı kutladığını da sözlerine ekleyen Güven, sorunsuz bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu.
Editör: TE Bilişim