GEÇTİĞİMİZ hafta yayımlanan Valiler kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e veda ziyaretinde bulundu.
Valiler kararnamesi ile Rize Valiliğine atanan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e veda ziyaretinde bulundu. Önümüzdeki hafta Rize'de göreve başlayacağını ifade eden Manisa Valisi Erdoğan Bektaş "Rize Valiliğine atanmamız nedeni ile şehrimizdeki kurumlara vade ziyaretlerinde bulunuyoruz. Pazartesi günü Rize'de göreve başlayacak olmamız nedeni ile bugün Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e veda ziyaretinde bulunduk. 2 yılı biraz aşkın bir süredir Manisa' da görev yapıyoruz. Değerli Başkanımız ile çok uzun süre çalışma imkânımız olmadı, zaten Manisa yeni Büyükşehir olmuş bir il ve Şehzadeler Belediyesi' de yeni kurulmuş olan bir belediye. Ancak güzel gelişmeler güzel başlangıçlar yapıldığını düşünüyorum. Şehzadeler Belediye Başkanımız ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyorum ve çok teşekkür ediyorum" dedi.
"KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK"
Manisa Valisi Erdoğan Bektaş' ın projelerinden çok istifade ettiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Şehzadeler halkımız ve mesai arkadaşlarımız adına Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Gerçekten de 2 yılı aşkın bir süre birlikte uyum içerisinde çalıştık. Kendilerinin fikirlerinden, projelerinden, vizyonundan istifade ettik. Bütün çaba, gayret ve katkıları için çok teşekkür ediyorum. Vali, Belediye Başkanı olarak başlayan ikili ilişkimizin neticesinde inanıyorum ki bir ağabey kardeş ilişkisi oluştu. Bizim gönlümüz, yüreğimiz, kapımız her zaman kendisine ve ailesine açıktır. İnşallah kendilerini Rize' de de ziyaret edeceğiz. Rize'de de çok güzel hizmetlere imza atacağına da yürekten inanıyoruz. Milletimize ve Devletimize her zaman büyük faydalar sağlayacak bir büyüğümüz. Buraya gelerek bizleri şereflendirdikleri için kendisine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çelik, Vali Bektaş' a hediyeler takdim etti.
Editör: TE Bilişim