MANİSA Büyükşehir Belediyesi, MASKİ İkiz Kuleler önünde yer alan alanda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaptı. Kent içerisindeki betonlaşmaya yeşillendirme çalışmalarıyla soluk aldıran Büyükşehir Belediyesi'nin, gerçekleştirdiği peyzaj uygulaması vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında gerçekleştirdiği peyzaj uygulamasıyla cadde ve sokaklara renklilik katıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, MASKİ İkiz Kuleler önünde yer alan alanda 500 metrekarelik çim, meşe ağaçları, kaya bahçesi ve saksı formlu bitkilerle süsleyerek güzel bir görünüm kazandırdı.

‘KENTİN BİRÇOK NOKTASINDA ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ'

Kentin birçok noktasında gerçekleştirdikleri peyzaj uygulamasının, cadde ve sokakları hareketlendirdiğine dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Bahadır Belek," Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda kentin birçok noktasında çalışmalar yapıyoruz. Yıl boyunca kentte peyzaj uygulamaları gerçekleştirerek, betonlaşmaya yeşillendirme ile soluk aldırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda da MASKİ İkiz Kuleler önündeki alanda peyzaj uygulaması yaptık. Yeni haliyle daha da güzel bir görünüme kavuştu. Hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu.
Editör: TE Bilişim