24 Kasım’da hepimizin baş tacı olan değerli öğretmenlerimizin, gününü kutladık. Onların hayatımızdaki rolünü ve önemini süslü cümlelerle anlatmaya gerek yok. Öncelikle tüm öğretmenlerimizin bir kez daha gününü kutluyor, hepsinin ellerinden öpüyorum.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de 24 Kasım’da programı yoğundu. Bugünün öncesinde, yani 22 Kasım’da Manisa Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde bulunan MABEM, MASMEK, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, Konservatuvar ve Şehir Tiyatrosu eğitmenleriyle bir araya geldi. Manisa’nın merkezinde ve ilçelerinde Manisa Büyükşehir Belediyesine bağlı yaklaşık 400 eğitmen kadrosu, bu önemli etkinlikte yer aldı.

Başkan Ergün, burada öğretmenlere hitap ederken, MABEM-ÇKSM-MASMEK-KREŞ-KONSERVATUAR birimleriyle anaokulundan üniversiteye kadar olan eğitim sürecinde; meslek edindirme sürecinde 13 bin 200 öğrencinin yaşamına dokunduklarını söyledi. Gerçekten önemli bir sayı. Eğitim alanında da Başkan Ergün, gerçekten önemli hizmetleri hayata geçirmiş. Kendisini kutluyorum.

Bir kez daha tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.