TFF 2. Lig ve 3. Lig’de ligin ikinci perdesi geçtiğimiz hafta açılmıştı… Bu hafta da hem Süper Lig’de hem de TFF 1. Lig’de önemli maçlarla ikinci yarı heyecanı başlayacak.

TFF 1. Lig’de yeniden Süper Lig hayalleri kuran Akhisarspor, ikinci yarıyı Adana’da açıyor. Adanaspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Akhisarspor, devre arasında transfer yapmamanın ciddi sıkıntılarını yaşayacak…

Transfer yasağı Akigo’nun elini kolunu bağladı ve bu durum ikinci yarıda daha da belirgin hale gelecektir.

İlk yarıda çok kalitesiz bir TFF 1. Lig izlemiştik. İkinci yarı ilk yarıdan farklı olur. O kesin…

TFF 2. Lig’de de Manisa Futbol Kulübü, Pazar günü evinde Hacettepe’yi ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor beraberliğinin ardından lig yeniden başladı…

Bu başlangıcı da en iyi şekilde yapmak yakışır Siyah-beyazlılara. Kendi taraftarıyla uzun bir aranın ardından yeniden buluşacak olan Manisa Futbol Kulübü’nün en güzel dönüş hediyesi 3 puan olur.

Manisa Futbol Kulübü’nün ligin ilk yarısında olduğu gibi seri galibiyetler alması gerekiyor. İkinci yarıda yeni bir yarış başladı. Bu yarışı Manisa Futbol Kulübü ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da önde tamamlayacaktır.

Somaspor ise deplasmanda Yeşilyurt Belediyespor’a konuk olacak. İkinci yarının ilk maçında 4-0’lık Halide Edip Adıvar galibiyetiyle başlayan Somaspor’un üst sıralardaki iddiası açısından önemli bir deplasman.

Paar günü sahasında Kemerspor 2003’ü ağırlayacak olan Turgutluspor ise özüne dönmeli.

Fatsa Belediyespor mağlubiyetiyle ikinci yarıya şokla giren Kasaba’nın iç sahada taraftarının da desteğiyle bu maçı kazanmalı. Zirve yarışında iddiasını koruması ve Cüneyt Biçer’in kaderi açısından zorlu bir 90 dakika olacak.