Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen 2016 Salon Federasyon Kupası'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden okçuluk takımı, elde ettiği başarıyla gurur kaynağımız oldu. 741 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, yeşil-beyazlı sporcular Hazel Dara, Sevim Yıldır ve Hüsna Nur Sancak'ın yer aldığı makaralı yay büyük bayanlar takımı, Türkiye 2'ncisi olarak önemli bir başarıya imza attı.
Bireysel ve takım sporlarında önemli çalışmalar ve hizmetler veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu çalışmaların karşılığını kazandığı kupa ve madalyalarla taçlandırıyor. Bu kapsamda Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Samsun'da düzenlenen 2016 Salon Federasyon Kupası'nda, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil eden sporcular önemli başarılara imza attı. 43 bölgeden 100 kulüp ve 741 sporcunun yarıştığı turnuvada, yeşil-beyazlı sporcular Hazel Dara, Sevim Yıldır ve Hüsna Nur Sancak'ın yer aldığı makaralı yay büyük bayanlar takımı Türkiye 2'ncisi oldu.
MİLLİ TAKIM İÇİN YARIŞACAKLAR
Bunun yanı sıra turnuvada kendi kategorilerinde ilk 32 sporcu arasına giren 7 yeşil-beyazlı sporcu, Ocak ayında düzenlenecek olan Salon Türkiye Şampiyonası'nda yarışmaya hak kazandı. Yeşil-beyazlı sporcular, bu şampiyonada 2017 yılında Fransa'da yapılacak olan Salon Avrupa Şampiyonasında milli takımda yer alabilmek için yarışacak.
BAŞARILARI BİZLERİ MUTLU ETTİ
Manisa Büyükşehir Belediyespor'u başarıyla temsil eden sporcuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, "Samsun'da düzenlenen şampiyonada sporcularımızın elde ettiği başarı bizlere büyük mutluluk yaşattı. Manisa Büyükşehir Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim