TRABZON'da gerçekleşen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo takımı elde ettikleri başarılarla gurur kaynağımız oldu. Düzenlenen turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyesporlu sporcular Mert Şişmanlar 3. olurken Büşra Çalışkan ise 5. olarak önemli başarılara imza attı.
Farklı branşlarda elde ettiği başarılarda adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, judo da farkını bir kez daha ortaya koydu. 11-18 Temmuz tarihlerinde Trabzon'da gerçekleşen Dünya Okul Sporları Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil eden sporcular önemli başarılar elde etti. 40 ülkeden 10 farklı branşta 2 bin 500 sporcunun katılımıyla düzenlenen turnuvada, Manisa Büyükşehir Belediyesporlu judocular Mert Şişmanlar 81 kg'da 3. olurken, Büşra Çalışkan ise +70 kg'da 5. olarak tarih yazdı. Bunun yanı sıra, Manisa Büyükşehir Belediyespor judo branşı antrenörlerinden Serhat Temür ise turnuvada Judo Milli Takımımızın antrenörü olarak görev aldı.
SPORCULARIMIZ TARİH YAZIYOR
Ülkemizi temsil eden sporcuların elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "10 farklı branşta düzenlenen turnuvada sporcularımızın elde ettiği başarılar bizlere büyük mutluluk yaşatıyor. Cimnastik branşının ardından bu kez de, turnuvada ülkemizi temsil eden judo takımımızın kazandığı başarılarla gurur duyduk. Sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim